Over ons

 

iLashed luxury lashes

iLashed staat voor de krachtige, moderne vrouw. Omdat uiterlijke verzorging voor menig vrouw belangrijk is en de ogen een belangrijke rol spelen, proberen wij door middel van onze wimpers vrouwen hiermee te helpen. iLashed luxury lashes groeit snel uit tot één van de meest populaire beauty trends. Onze wimpers zijn het beste van de beste als het gaat om valse wimpers.

Ons uiteindelijke doel is vrouwen bekend te maken met deze beauty trend die de ogen van de vrouw een mooie volle look geven en openheid uitstralen. iLashed luxury lashes zijn gemaakt van top kwaliteit. Onze wimpers zijn comfortabel, zacht en zorgen voor extra volume. Met iLashed luxury lashes creëert u de meest elegante look. Al onze wimpers zijn 15 tot 25 keer te gebruiken met de juiste zorg.

Kwaliteit

Wij houden extreem hoge normen aan wanneer het komt tot kwaliteit en beauty. Als u iLashed luxury lashes koopt, dan weet u dat wij onszelf hebben toegewijd om u alleen de beste selectie van prachtige wimpers aan te bieden. Bij iLashed kunt u de meest luxueuze wimpers kopen die gemaakt zijn van de beste kwaliteit nerts bonts (mink) en nep bont (faux mink).

Faux mink wimpers

Faux mink wimpers worden vaak verward met mink wimpers vanwege de hoge kwaliteit haartjes. Faux mink wimpers worden gemaakt van premium zijde en synthetische vezels op een katoenen strip.

Mink wimpers

Mink wimpers staan bekend als de meest voortreffelijke en luxueuze wimpers van alle nep wimpers en wimper extensions. Onze mink wimpers zijn diervriendelijk producten. De haartjes worden verkregen door het zacht borstelen van de nerts tijdens hun natuurlijke ontharingsperiode, dit gebeurd zonder de dieren kwaad te doen. Deze zachte en nauwgezette procedure verzekerd ons dat er geen dieren word kwaad gedaan tijdens het proces, van het behouden van het geoogste bont. Elke afzonderlijke wimper wordt gesteriliseerd en per hand geassembleerd om kwaliteit en duurzaamheid te verzekeren.

error: Content is protected !!